loader
Alat za rad

Profesori

Predstavljam Vam svoj profesionalni tim, koji čine iskusni i dugogišnji profesori iz ove oblasti. 
Uz naše profesore sa bogatim iskustvom i dugogodišnjom karijerom, cilj nam je da kroz kreativan program u malim grupama budemo posvećeni svakom pojedincu kako bi što lakše ovladali ovom materijom i učinili da program kursa bude savladan od strane svakog pojedinca.

Kurseve iz šivenja i konstrukcije  odeće predaju Ljiljana  Miličić i Nataša Marjanović.
 
Ljiljana je od 2002.god u svetu tekstila. Radi na Univerzitetu Metropolitan, predaje stručne predmete iz Krojenja i šivenja i asistent je na predmetima modnog dizajna. Svoje znanje neprekidno gradi i u svom samostalnom radu, na dizajnu i izradi lične muške kolekcije ADAM. Iza sebe ima pet naučnih radova iz oblasti tekstila i modnog marketinga.  Angažovana je od strane poznatih kuća  (Samsung, Vojvođanska banka,  Newsmax adria,...) kao dizajner i realizator odeće, uniformi i kostima.

Nataša predaje stručne predmete u "Školi za dizajn tekstila" već preko 25.godina.  Učestvovala je u raznim  seminarima i kursevima vezani za stručno usavršavanje (obrazovanje, vaspitanje, tekstil , modelar-odeće, konfekcionar-tekstila, demografija, marketing, reklame) , bila je koordinator za šest kreativnih radionica koje su realizovane u Školi za dizajn tekstila. Nataša ima nekoliko objavljenih radova od kojih je i jedan od autora knjige „ Putevi džinsa“- Konstrukcija i modelovanje džins odeće.

Kurseve iz konstrukcije i modelovanja odeće "ručno" i u CAD programima predaje profesorica Danijela Paunović sa Viskoke strukovne tekstilne škole za Dizajn, Tehnologiju i Menadžment. Danijelina istraživačka interesovanja su: konstrukcija i modelovanje odeće, primena računarau dizajniranju i konstrukciji odeće (CAD/CAM, 3D), modni marketing, marketingmenadžment i menadžment kvalitetom u odevnoj industriji. Radila je na Internacionalnom institut za modu i umetnost „Mod Art International“ u Beogradu i na Fakultetu za dizajn u Beogradu kao docent. Radila je kao eksternikontrolor kvaliteta zaštitne medicinske odeće za Vpteks. Više od 4 godine uspešno vodi modni studio FASHIONEDUCATION, za edukacije iz oblasti modelovanja, konstrukcije i primene računara u konfekciji CAD. Objavila je 4 knjige (Konstrukcija ženske odeće, Priručnik za konstruktore odeće, Konstrukcija modnih detalja i CAD u konfekciiji) i preko 80 stručnih radova u domaćim i stranim časopisima i na simpozijumima.

Powered by WebExpress